Josemaría Escrivá Obras
 
 
 
 
 
 
Прятели на Бог Прятели на Бог > Света Троица  
• Света Троица
Глава 2 Свободата, Божи дар
   > Параграф 25
Глава 9 Да живееш пред Бог и пред хората
   > Параграф 152
Глава 15 За да бъдат всички спасени
   > Параграф 252
Глава 17  Към светостта
   > Параграф 274